Zang Duo Herman & Co

Koninklijk optreden van Herman & Co

Herman & Coby hebben op Koningsdag een leuk optreden verzorgd voor ouderen in Velp..Collage (1) 

Herman & Co traden op voor de Vallei Vrouwen

Samen met Herman en Mary als het feestelijke team Herman & Co een feestelijk optreden mogen verzorgen voor een leuke damesvereniging.. Ze bestaan al 45 jaar en de club mag dan misschien aan het krimpen zijn, maar toch kon dat de pret niet drukken, want door de gemoedelijke sfeer was het plezier des te groter.. We hebben veel gelachen en zelfs een polonaise gedaan bij een hitte binnen van 26 graden.... Een voldaan optreden voor iedereen!

Collage Co

Herman en Coby optredens voor de Zonnebloem en diverse Zorgcentra

De Zonnebloem en Zorgcentra weten het Feestelijk duo regelmatig te vinden voor een sprankelend optreden met een vleugje humor. Met een hoedje, een schortje of meerdere assesoires vermaakt het duo de 55 plussers.

Collage_Ingelanden

Zetten

Optreden Team Herman & Co voor St. Ouderenwerk Hall

Stichting welzijn ouderen in Hall, een kleine vereniging met gezellige ouderen hadden een feestelijke middag In gebouw "De Wheme". Team Herman & Co mochten de middag opluisteren met muzikale liedjes en de daarbij passende humor. Met toeters en bellen werd het een mooie middag met een hoop Nederlandstalige meezing liedjes. Mag vervolgd worden.

331791363_6620796441283074_1692825169547387413_n

 

 

1 Hall Optreden Herman en Co

Hall Optreden 2 maart 2023 (7)

Kerst

FB_IMG_1671269510556

Collage_Ingelanden

Feestelijk duo regelmatig te vinden voor een sprankelend optreden met een vleugje humor. Met een hoedje, een schortje of meerdere assesoires vermaakt het duo de 55 plussers. 

----------

Team Herman & Co

 Het vrolijke team “Herman & Co”

staat paraat

Lo 1DSC_0699

Het vrolijke team “Herman & Co” staat paraat om u te voorzien van een gezellige muzikale feestelijke middag/avond.

Met een herkenbare mix van Nederlandse en Duitse schlagers, Engelstalig Country en 60’s.

Nu ook Kerst en Carnaval repertoires

 

Speciaal voor ouderen wordt er gekozen voor herkenbare liedjes in verschillende genres.

Leuk om naar te kijken, te luisteren maar ook leuk om mee te zingen. 

Hoedjes

 

Informatie en Boekingen kan via: Mary Ising Tel: 06.18.07.93.54

 

mary facebook

Foto's Herman & Co Feest team

 

Feestelijke Dansmiddag door het Feest Team Herman &Co

Wat een geweldige dansmiddag hebben het Feest Team Herman & Co mogen presenteren voor de gemeente Winterswijk. In het kader bewegen is goed voor u hebben ze alles uit de kast getrokken om een onvergetelijke middag aan de gasten maar ook hun eigen herinneringen toe te voegen. Dus werd er veel bewogen met alle soorten dansen waaronder ook rocken en line dansen. De woonboot en de polonaise ontbrak ook niet. Ook het jodeltrio kon hier niet ontbreken en het zal vast niet de laatste keer zijn dat het Trio op die locatie de boel mogen vermaken. In ieder geval werd er ook weer een hoop gelachen...Dansen houd het hart gezond.   0 Winterswijk (6)

0 Winterswijk (9)

  Herman & Co team verslagen

0 Winterswijk (12)

Feestelijke Optredens voor ouderen door team Herman & Co

Sinds de Corona zijn de optredens meer dan gehalveerd.. De ouderen in de zorgcentra zijn daardoor het meest benadeeld, ook wat betreft het muzikaal vermaak. Na een aantal buitenoptredens komt de herfst eraan en gelukkig starten ook de binnenoptredens weer.  Het Team Herman & Co heeft een gezellig muzikaal optreden verzorgd tijdens een pannenkoeken diner.. Dansen en polonaise gaat voorlopig nog niet en de anderhalf meter blijft ook nog. Toch werd het een feestelijk geheel en de bewoners konden er moeilijk stil bij blijven zitten..  

1-355

--------------------------

Het Feest Team presenteerde een bonte middag met een flinke vleug carnaval

Het feest kon beginnen want het Feest team Herman & Co kwam verkleed binnen en presenteerde de gasten een prachtige mix van bekende liedjes uit voorgaande jaren en een aantal Carnavalskrakers uit de jaren 70.

Het werd zo gezellig dat ze spoedig nóg eens mogen komen om de bewoners te voorzien van een muzikale middag. IMG_20210804_134500_1

 

Carnavals Team

 

1Screenshot_20200219_211316_com.facebook.katana_1 - kopie

1ja - kopie

11ja - kopie