Biografie Coby

Biografie van Coby Apart

Screenshotafbeeldingen (3) - kopie

Mijn naam is Coby, ik woon in Apeldoorn

Van oorsprong kom ik uit Groningen. Geboren als dochter van een Theaterman ben ik van alle markten wel een beetje thuis. Als jong meisje van amper zes jaar, zong ik liedjes van Roy Orbison en Conny Froboes. Op het hek van het schoolplein zong ik uit volle borst het Duitse schlagerlied “Liebeskommer lohnt sich nicht” voor de schoolkinderen. Natuurlijk wilde ik zangeres worden maar ook graag een moeder. Ik heb gekozen voor een gezin en heb een man, twee dochters en vier kleinkinderen. De rode draad in mijn leven is altijd het zingen en entertainen geweest, ik was zogezegd de leukste thuis en voor mij schijnt nog steeds de zon. De passie voor het muzikale avontuur brengt mij steeds naar nieuwe uitdagingen en situaties. Toen de kinderen het huis verlieten ben ik begonnen met Country en Schlager optredens. Nu zing allround op feestelijke bijeenkomsten van o.a.Zorginstellingen, de Zonnebloem, het Rode Kruis, ANBO en andere Verenigingen. Tijdens de lunch of het dineren op rondvaart boten en restaurants, zing ik ook vrolijk mijn lied. Voor achtergrond muziek in Theehuizen en Grandcafe's met sfeervolle muziek, kunt u ook bij mij terecht. Door interactie met het publiek geef ik als duo samen met Herman een vrolijke uitstraling aan de middag of avondvullende optredens. Ook wandel ik graag tussen het publiek door tijdens het zingen.  Kortom, overal wil ik van proeven dus stoppen doe ik nog lang niet met mijn liedjes uit verschillende genres en in verschillende talen.  Ik wil de zon nog voor vele mensen laten schijnen dus ik surf met muzikaal avontuur door het leven.

At Your Service 1solo kaart

Muzikale informatie via Coby Apart

Humor staat bovenaan mijn lijstje
Humor staat bovenaan mijn lijstje

Mijn naam is Coby, ik onderhoud deze website als een hobby en als informatie site voor belangstellenden. Zingen en entertainen in een ontspannende sfeer is waar het hier over gaat.

Voor de vlotte 50 plussers in het buitenland en tijdens een rondvaart op de Vecht zing ik solo allround als Coby-Apart, bekende hits uit alle tijden, zoals Disco, Rock, Schlagers en Country.

Geniet van de bekende meezing liedjes vanaf de vroegere jaren tot nu (Nederlands Engels en Duits) Een muzikale quiz erbij? Kan hoor!

Voor 70 plus verenigingen en/of zorgcentra breng ik een prachtig herkenbaar luister/meezing repertoire

Met Linda samen presenteer ik als "Do & Co" een vrolijke muzikale meezingbingo. Voor elke doelgroep is er wel een muzikaal thema te bieden, denkt u aan Nederlandstalig en Engelstalig, oldies of liever moderne liedjes van deze tijd.

 

 

Ik hoop u bij deze een indruk te hebben kunnen geven van mijn grootste passie: "Zingen en entertainen". Veel kijkplezier met de verschillende foto verslagen. Coby Apart kunt u via de link volgen, klik: Enkele video opnames van Coby Apart

 

Voor algemene informatie belt u Coby

Tel: 06 43 67 50 56

Of stuur een E-Mail naar: cobyapart@live.nl